تبلیغات
عسل ارگانیک پلنگا
عسل ارگانیک پلنگا

قصه محصول

بنده احمد قدیمی هستم ساکن روستای کرین از توابع شهرستان خلخال_اردبیل 
دارای 20 سال سابقه در زنبورداری و تولید عسل طبیعی وارگانیک وشغل پدری 
+ ساکارز 1.61 
+ ارگانیک(دارای برگه آنالیز فاقد 122گونه باقیمانده سموم )
+ارسال رایگان پست اختصاصی 
قصه محصول ما اینطوریه که وقتی می خوابیم عسل سالم تولید کنیم باید با زحمت فراوان وبا محصولی اندک و اما با برکت و به صورت شبانه روزی تو زنبورستان آماده باشیم تا هزار جور زحمت دیگه تا بتونیم یه محصول سالم و با خواص دارویی خدمت شما ارائه بدیم ....
ولی همین که مشتری هامون رضایتشان رو اعلام میکنن تمام خستگی ما از بین میره....

هر نارضایتی داشتیم کافیه بهم اطلاع بدین تا حتی پولتون هم بعد مصرف عسل بهتون پرداخت میکنم (کارت به کارت)

ضمانت نامه کیفیت محصولاتمو هم با مهر و امضاء خودم همراه با بسته میفرستم براتون 
به علاوه برگه آنالیز آزمایشگاهی عسل (8برگه)

درباره یک زندگی

بنده احمد قدیمی هستم ساکن روستای کرین از توابع شهرستان خلخال
شما از بنده که زنبوردار هستم بدون واسطه عسل سفارش میدین اونم باقیمت منصفانه

متاهلم و2 فرزند دارم 
تحصیلاتم دیپلم نظام قدیم و کتاب زیاد مطالعه میکنم 
خلاق.باهوش و اجتماعی هستم 
و تو کارم با همه صادقم .
تو بعضی کشورها ی پیشرفته وبعضا کشور ما کم کم برای سلامتی در آینده به محصولات ارگانیک روی آورده میشود که محصولاتی هستندکه برای مردم سلامتی به ارمغان آورده و فاقد سموم شیمایی میباشند بنده عسلی کاملا ارگانیک و مستقیم از تولید به مصرف عرضه می نمایم عسل غذایی بسیار مفید وشفا دهنده میباشد و کاملا جذب خون میشود عسل برخلاف مواد غذایی دیگر در هر جا و مکانی نگهداری شود فساد ناپذیر است متاسفانه سرانه مصرف عسل در کشورمان نسبت به بعضی از کشورهای توسعه یافته بسیار پایین میباشد عسل اینجانب کاملا ارگانیک و100 درصدطبیعی و با عسلهایی که از دل طبیعت استخراج میشودبرابری میکند دارای ساکارز 1.5 که ساکارز قند شکر میباشد و عسل دارای قندهای مختلف میباشد مقدار ساکارز 1.61 در عسلهای کوهی یا جنگلی نیز در ایران همین مقدار می باشدبنده از عسل خود کاملا مطمئن میباشم اگر مصرف کننده می باشید یقینا طعم متفاوت آنرا احساس خواهید نمود واگر باز هم قانع نشدید میتوانید درهر آزمایشگاه محل مواد غذایی محل خودتون با ضمانت اینجانب آزمایش بدهید که درصد ساکارز آنرا ثابت نمایم بعضی از خریداران برای دست یافتن به عسل وحشی مبالغ گزافی هزینه نموده ویا بسختی بدست میاورند من با اطمینان میگویم عسلی که استحصال می نمایم بدون استفاده از تغذیه و از هر نوع سموم شیمیایی میباشد ونمی گویم عسلم صرفا مال فلان گیاه است چون در طبیعت گلهای فراوانی وجود داردوهرگل مدت شکوفایی معینی دارد نمونه گیاهانی که زنبورانم از ان استفاده میکنند عبارتند از اویشن- گون- کاسنی _قنقال-درخت زالزالک - وچندین گلهای متعدد کوهستانی گذشته از تعریف خودم.بقول قدیمی ها صدتعریف مشتری به یک نه خریدار نمی ارزد کافیست یکبار امتحان کنید

درباره یک مکان

بنده 9ماه از سال رو ساکن روستای کرین هستم 

زنبورستان من بین جاده شال_کرین قرار داره که هر وقت تشریف اوردین در خدمتتون هستم حتی اگر خرید نکنید...

هر سوالی در مورد عسل و زنبور عسل (مشاوره رایگان) یا یا مشاوره عسل درمانی و نحوه مصرف عسل سوالی بود با تمام احترام و خوش رویی پاسخگو هستم(قسمت نظرات) 
حتی اگه خرید نکنید... 
باز من خوشحال میشم نظرات خوبتون رو ببینیم 
09104072042 همراه احمد قدیمی 
04532460355تلفن ثابت 

برچسب ها: عسل طبیعی، عسل ارگانیک، عسل پلنگا، عسل خلخال، فروشگاه عسل ارگانیک، باسلام، زنبور عسل،

تاریخ : دوشنبه 1398/01/26 | 01:05 ب.ظ | نویسنده : احمد قدیمی | نظرات

سلام

رونمایی از امکانات جدید فروشگاه عسل پلنگا


ویژگی های جدید :

* سفارش عسل 

* پرداخت در محل به مامور پست

* سفارش عسل بدون پرداخت

* تحویل 48 ساعته در تمام کشور

*پیگیری و اطلاع رسانی با پیامک



برای ثبت سفارش عسل 100درصد طبیعی و ارگانیک
همراه با برگه آزمایش با ما در ارتباط باشید

09104072042
قدیمی






برچسب ها: خرید عسل، عسل، فروشگاه عسل، عسل درمانی، خواص عسل، عسل پلنگا، پرداخت در محل،

تاریخ : سه شنبه 1396/09/28 | 06:24 ب.ظ | نویسنده : احمد قدیمی | نظرات


عسل 100%طبیعی و ارگانیک پلنگا


با توجه به اینکه خیلی از عزیزان اطلاعات درستی در مورد انواع عسل ندارند لذا در پاسخ به سوال این دوستان عزیز باید بگویم اولا عطر عسل گلچینی از گلهای مختلف است و هیچوقت عسل عطر گل خاصی را نمی دهد!!!!


ثانیا عسل گلچینی از شهد گلهای یک منطقه به شعاع حداکثر 15 کیلومتر می باشد و اصولا زنبور عسل از شهد همه گلهای منطقه استفاده می کند لذا نمی توان عسل را به نام گل یا گیاهی خاص تقسیم کرد اما در بعضی مناطق بدلیل کثرت وجود یک نوع گیاه و گل قالب شهد جمع آوری شده مربوط به یک گل می باشد که از جمله به گون، بوقناق، قوزی چبی یا قلخن می توان اشاره کرد اما عسلهایی که از شهد گلهای متعدد جمع آوری می شوند


بهترین نوع عسل هستند که به عسل کوهی یا هزار گل معروفند و عسل تولیدی ما گلچینی از شهد گلهای متنوع ارتفاعات شاهرود خلخال که یکی از بکرترین و بهترین مناطق ایران از لحاظ تنوع گل هستش می باشد لذا با توجه به اینکه تنوع گل باعث افزایش خواص دارویی عسل می شود پس خواص درمانی عسل بستگی به تنوع گل منطقه نگهداری کندوها را دارد.

+ ضمانت بازگشت وجه پرداختی شما طبق فاکتور صادره

+ ارسال رایگان


+ پرداخت در محل به مامور پست

پرداخت آنلاین

IDPay.ir/palngahoney

تلفن سفارش :
04532460355
09378218768
09104072042
زنبورداری ارگانیک احمد قدیمی

کانال تلگرام عسل ارگانیک پلنگا  
ورودبه کانال 
   با ورود به کانال تلگرامی کوپن تخفیف دریافت کنید




















تایدیه اداره کل دامپزشکی استان اردبیل
با ساکارز 1.61





منتظرتون هستیم
09104072042


برچسب ها: خرید عسل، عسل طبیعی، عسل وحشی، عسل خلخال، عسل، عسل کوهستان، فروشگاه عسل،

تاریخ : جمعه 1396/05/6 | 11:37 ب.ظ | نویسنده : احمد قدیمی | نظرات
قرعه کشی عسل ارگانیک پلنگا


جایزه : 10کیلو عسل 100% طبیعی پلنگا + دو قالب بره موم طبیعی



نحوه ثبت نام : تماس با 04532460355
یا 09378218768



یا ارسال پیامک رایگان کلمه" عسل پلنگا" به سامانه

50002214316


برچسب ها: قرعه کشی، عسل، عسل طبیعی، تلگرام، اینستاگرام، خرید عسل طبیعی،

تاریخ : جمعه 1396/05/6 | 12:19 ب.ظ | نویسنده : احمد قدیمی | نظرات
لینک کانال تلگرامی عسل پلنگا
 
ورود



برچسب ها: کانال تلگرامی، تلگرام، عسل طبیعی، عسل خوب، عسل وحشی،

تاریخ : سه شنبه 1396/04/27 | 08:48 ب.ظ | نویسنده : احمد قدیمی | نظرات
عسل100% طبیعی پلنگا

+ ضمانت بازگشت وجه پرداختی شما در برابر هر
گونه نارضایتی

+ ارسال رایگان درب منزل شما

+ بدون تغذیه


تماس بگیرین :
09378218768
04532460355
زنبورداری ارگانیک احمد قدیمی






عسل شکری نداریم لطفا تماس نگیرید فعالیت ما فقط عسل 100% طبیعی و ارگانیک




برچسب ها: عسل طبیعی، عسل، خرید عسل، عسل اردبیل، عسل خلخال، عسل ارگانیک، عسل درمانی،

تاریخ : چهارشنبه 1396/04/21 | 09:58 ب.ظ | نویسنده : احمد قدیمی | نظرات
آقای دکتر شهرستانی استاد دانشگاه و مولف کتاب زنبور عسل و پرورش آن می نویسد: 
 شکرک زدن عسل نه تنها دلیل بر بدی و تقلبی بودنش نیست بلکه برعکس معرف آنست که عسل کاملا سالم بوده و به هیچ وجه با شکر مخلوط نشده است و این خلاف تصور غلط و رایج در ایران است که عسل شکرک زده و سفت شده را تقلبی می دانند. 
آنچه که در اصطلاح (شکرک زدن) می گویند و به خاطر وجود کلمه شکر در ذهن تقلبی بودن عسل را تداعی میکند، چیزی جز پدیده تبلور ( بلور شدن، کریستالیزاسیون ) نیست. 
عسل به علت در صد بالای مواد قندی که دارد در واقع یک ماده جامدی است که تحت شرایط بسیار شکننده ای به صورت مایع قرار دارد. این ماده اشباع شده قندی (منظور از قند انواع قندهایی است که در علم شیمی با پسوند اوز مشخص می شود مانند گلوکز، فروکتوز و مالتوز ) باید در واقع جامد باشد، ولی به طور اتفاقی مایع است. به همین دلیل به محض اینکه شرایط مطلوب مهیا شود این تغییر فیزیکی یعنی شکرک زدن، پدیدار می گردد. 
شکرک زدن عسل بستگی به ترکیبات آن، شرایط انبارداری، بسته بندی نمودن و یا ذخیره شدن آن دارد و همیشه علامت نامرغوب بودن آن نیست. بعضی از عسل ها هرگز کریستالیزه نمی شوند و برخی دیگر چند روز پس از استخراج شکرک می زنند، بعضی از عسل ها در شان (قاب) هم کریستالیزه می شوند. اکثر عسل ها پس از مدتی که در انبار، فروشگاه و منازل نگهداری شدند خدبخود شکرک زده و از حالت مایع خارج می گردند و به اصطلاح رس می کنند.از نقطه نظر اکثر مصرف کنندگان که آگاهی کافی از خصوصیات عسل ندارند این امر مبین ناخالصی و غیرطبیعی بودن آن است. متاسفانه این موضوع به حدی تأثیر سوء در ذهن مصرف کنندگان ایجاد کرده است از یک طرف مشکل بزرگی را برای تولید کننده (زنبوردار) در جریان عرضه به بازار و از طرف دیگر برای مصرف کنندگان از نظر طبیعی بودن عسل مایع به وجود آورده است. باید توجه داشت که شکرک زدن و خاصیت تبلور عسل، دلیل عدم مرغوبیت آن نیست و در بعضی از کشورهای خارجی عسل متبلور را بیشتر دوست دارند و گاهی به عسل غیر متبلور (مایع) مقداری پودر قند می افزایند تا به مرور به شکل بلور درآید. 
ولی در کشور ما متأسفانه به علت عدم آگاهی افراد و خریداران، تبلور عسل را یک صفت نامطلوب دانسته و تمایلی برای خرید عسل متبلور ندارند و بعضی افراد به غلط عسل بلوری شده را مصنوعی یا تقلبی می دانند. 

خاصیت بلوری شدن (شکرک زدن) عسل به عواملی متعددی بستگی دارد که عبارتنداز: 
1-درجه حرارت محیط 
یکی از شرایط مطلوب برای شکرک زدن عسل حرارت است.شاید تعجب کنید اگر برای آب تغییر حالت از مایع به جامد در صفر درجه سانتی گراد صورت می گیرد برای عسل دمای 14 درجه سانتی گراد مطلوب ترین محیط برای تبلور است به همین دلیل است که در فریزر گذاشتن عسل برای امتحان ( شکرک زدن ) گویا نیست و همیشه عسل ها از این آزمایش سربلند بیرون می آیند. در حرارت بالاتر از 15 تا 20 درجه سانتی گراد عسل کمتر بلوری می شود و علت آن هم کم شدن خاصیت چسبندگی عسل و رسوب مواد خارجی است که در حرارت پایین هسته تبلور را به وجود می آورند. 

2 -دیاستاز (آمیلاز) 
دیاستازها ذرات خیلی ریز عسل را به خود جذب کرده و باعث ته نشینی و کدر شدن آن می گردد. 
این خاصیت فقط ذر عسل های طبیعی و غیر تقلبی دیده می شود. زیرا در داخل عسل های طبیعی دیاستاز وجود داشته و عسل های غیر طبیعی فاقد آنند.  فقط دیاستاز قادرند ذرات عسل را متبلور نموده و باعث شکرک زدن آن گردند و حال آنکه عسل تقلبی به علت نداشتن دیاستاز صاف و روشن باقی می ماند بنابراین می توان چنین نتیجه گرفت که اگر عسل بعد از مدتی شکرک زد حتما طبیعی و سالم است ( برخلاف تصور مردم ) و هرگاه آن ته نشین نشد می تواند مصنوعی یا تقلبی باشد. 

3 -آب 
مقدار آب عسل در متبلور شدن آن تأثیر دارد. آنچه از عسل متبلور می شود گلوکز هیدرات است. فروکتوز و گلوکز  انیدریدکریستالیزه نمی شوند. مقدار گلوکز هیدرات هم بستگی به مقدار آب دارد یا نسبت دکستروز به آب w=water) d/w گلوکز d=dextrose)  می تواند در متبلور شدن عسل تعیین کننده باشد چنانچه عسل جنگل های مازندران از جمله عسل منطقه شیرگاه ( سوادکوه ) و کلرد (آمل) به خاطر درصد آب موجود در آنها با وجود طعم فوق العاده و خاصیت گلهای متنوعشان در مدت کمتر از 60 روز متبلور می شوند در حالی که عسلهای منطقه طالقان، دره ارنگه ( کرج ) و عموما ارتفاعات البرز که غلیظ تر هستند آنها در طی مدت یکسال یا بیشتر به صورت جامد در می آیند. 

4-مقدار گلوکز 
مقدار گلوکز عسل با خاصیت تبلور رابطه مستقیم دارد هر چه گلوکز در عسل بیشتر باشد آن زودتر به شکرک زدن تمایل پیدا می کند گلوکز در محلولهایی که 30 تا 70 درصد غلظت داشته باشد متبلور می شود که بستگی به میزان درجه حرارت دارد. در صورتیکه فروکتوز تنها در صورتی متبلور می شود که غلظت آن بین 78 تا 90 درصد باشد. 
عسل اقاقیا به علت داشتن گلوکز کمتر (%35/98 گلوکز و %40/35 فروکتوز ( در حدود چها سال برای ته نشین شدن وقت احتیاج دارد ولی عسل لیلکی وکلزا یک هفته پس از استخراج شکرک می زند. عسل گل آفتابگردان که اساسا از گلوکز تشکیل شده بعد از سه هفته تا یک ماه متبلور می شود. در مقابل عسل مرکبات که دارای فروکتوز و گلوکز بالاتری است بعد از سه ماه اولین بلورهایش پدید می آید. 
عسل حاصل از گلوکز خالص شکرک نمی زند ولی اصل مرغوب هم نیست. 

5 -اجسام و مواد خارجی در عسل 
اجسام و مواد خارجی از قبیل ذرات موم، گردو غبار، ذرات دانه گرده و غیره باعث تسریع در بلوری شدن عسل گشته، و هسته بلور را تشکیل می دهند. این ذرات در جریان تصفیه عسل و قبل از حرارت باید بوسیله صافی از عسل جدا شوند. 

6- عسل شانهای قدیمی و سیاه شده 
آنها زودتر از شانهای تازه شکرک می زنند زیرا وجود مواد خارجی در قابهای کهنه می باشد. 

7 - نوع عسل و گیاهان عسل زا 
نوع عسل و گیاهان عسل زا در مسئله تبلور مهم است. عسل بعضی از گیاهان سریع تر و برخی دیرتر شکرک می زنند و یا اصلا شکرک نمی زند. 

آیا عسل خالص هم شکرک می زند؟ 

آقای دکتر نعمت اله شهرستانی استاد دانشگاه در این باره می نویسد: 
عسلی که شکرک بزند حتما عسل خالص است و عسلی که شکرک نزند ممکن است خالص یا ناخالص باشد. بطور کلی همه عسلهای خالص شکرک می زنند ولی مدت لازم برای شکرک زدن عسل های مختلف با هم فرق می کند. 
به هر حال باید دانست که در دنیا عسلی نیست که دیر یا زود بر اثر ماندن متبلور نشود. این تغییر حالت فیزیکی بدون اینکه تأثیری در کیفیت عسل داشته باشد پدید می آید. مصرف کننده بنا به سلیقه خود می تواند یا آن را به صورت بلور مصرف کند یا با مایع کردن مجدد آن را به صورت اول در آورد. برای این کار ظرف عسل را ( معمولا شیشه عسل را ) در آب جوش قرار می دهند هنگامی که آخرین بلور محو شد و عسل به شکل اولیه خود برگشت آن را از آب جوش در می آورند. 
در کشورمان فقط عسل مایع بیشتر مورد قبول می باشد ولی در بعضی از کشورهای اروپایی عسل سفت شده و شکرک زده را به عسل شفاف و روان ترجیح داده و این خلاف عقیده مصرف کنندگان در ایران است که عسل شکرک زده را اصلا نمی خرند. 

منبع: 
کتاب عسل درمانی 
شماره تماس و تلگرام جهت سفارش عسل طبیعی خلخال
09378218768
09171591464
قدیمی



تاریخ : جمعه 1396/04/2 | 07:44 ب.ظ | نویسنده : احمد قدیمی | نظرات
تاریخ : سه شنبه 1396/03/30 | 12:19 ق.ظ | نویسنده : احمد قدیمی | نظرات

عسل
عسل پلنگاه 

شماره تماس جهت سفارش در تهران

09378218768

09171591464

قدیمی

سینوس های اطراف بینی و درمان ان با عسل

 

سینوس ها قسمت مهمی از دستگاه تنفسی هستند که هوا را تصفیه میکنند-گرم میکنند گرد و خاک آنرا میگیرند که قابل تنفسباشد و ضرر و زیانی نداشته باشد – سینوس ها قسمت خالی استخوانی هستند که تاثیری در صدای اشخاص و سبک کردن استخوان جمجمه هم دارند میدانیم که سینوس ها هشت عدد هستند:

۱- سینوس های پیشانی (فرنتال).

۲- سینو س های فک (ماکزیلر).

۳- سینوس های اتموئیدال.

۴- سینوس های اسفنوئیدال وضعیت تشریحی این سینوس ها لازم به گفتن نیست که غشاء نازک و تارهای نازک دارند که عملیات سلامت شخصی را بنوبت خود تامین میکنند. .

از موقعیکه شخصی دچار سینوزیت شد وضعیت ادرار او تغییر میکند ادراری که معمولاً باید اسیدی باشد قلیائی میشود – در این موقع اگر کسی از موم عسل استفاده کند و بجود به آسانی وضعیت ادرار تغییر کرده اسیدی میشود چرا؟ زیرا موم عسل ترکیب شیمیائی بدن را تغییر میدهد

در چنین هنگامی که بیمار تقریباً شفا یافته است خودبخود میتواند غذاهائی را که وضعیت قلیائی برای ادرار او بوجود میآورند تشخیص داده از آنها دوری کند. برای نتیجه مطلوب کافی است که شخصی هر ساعت یک تکه موم عسل بجود (تا ۶ ساعت) هر دفعه هم ۱۵ دقیقه موم عسل را بجود و باقیمانده را دور بیندازد


برچسب ها: عسل، خرید عسل، عسل طبیعی، عسل اردبیل، عسل خلخال، زنبور عسل،

تاریخ : پنجشنبه 1396/01/3 | 06:09 ب.ظ | نویسنده : احمد قدیمی | نظرات
عسل
عسل پلنگاه
04532460355

شماره تماس جهت سفارش در تهران

09378218768

09171591464

قدیمی


خاصیت ضد حساسیت  عسل

 

یکی دیگر از خواص شایان اهمیت موم عسل خاصیت ضد حساسیت بودن آن است بهمین لحاظ اکثریت موم عسل را بعنوان داروی ANTI-ALLERGIC میشناسند. چیز غریبی است راجع بخواصی موم عسل در ناراحتی های جهاز تنفسی قولی است که جملگی برآنند – بهمین جهت تحقیقات زیادی درباره موم عسل HONEY-COMB و خود موم COMB-IIONEY شده لیکن هنوز پاسخ رضایت بخش بدست  نیامده است.

چیزی که مسلم شده این است که این خاصیت در نتیجه بدست آوردن آن گرده و شیره ای است که زنبورهای عسل از گل های مخصوصی بدست میاورند و آنرا در کندو میگذارند که تبدیل به هیدرات دو کربن ها و سپس تبدیل به قندهای دکستروز و لوولوز میشود که این تغییر و تبدیل همان عسل خواهد بود  ناگفته نماند که غیر از دکستروز ولوولوز شیرینی های دیگری هم بدست می آید از قبیل سوکروز – دکسترین – مالتوز – و قندهای دیگر همچنین مواد معدنی مختلف که باطلاع خواهد رسید.

باز همچنین اسیدهای مختلف از قبیل اسیدفورمیک (جوهر مورچه) اسیداستیک (سرکه) اسید مالیک – اسید سیتریک (ترشی لیموترش) – سوکسینیک – و آمینواسیدهای مختلف. همچنیک کاروتن (ویتامین هویج) و دانه های (اگزانتوفیل) و آلبومینوئیدها و آنزیم ها- دیاستاز کاتالاز- اینولاز :

عسل همچنین دارای ویتامین ب – کمپلکس بمقدار خیلی کم (می گروگرم) است مثل پانتاتونیک اسید ۰/۵۵ – ریبوفلاوین ۰/۲۶ – نیکوتینیک اسید ۱/۱ – تیامین ۰/۰۴۴ – پیریدوکسین ۰/۱۰ – بیوتین ۰/۰۰۰۶۶ – و اسیدفولیک ۰/۰۳. مواد مختلف غذائی دیگری هم که در گرده گل موجود است و در عسل هم بدست میآید مثلا در نتیجه عملیات شیمیائی از همان گرده گل پروتئین و چربی (آری چربی) و هیدرات دو کربن ها .

مثل شکر – نشاسته و سلولز بدست میآید و باز میتوان گفت اجزای دیگر – زیرا از گروه گل های مختلف مواد مختلف دیگری هم میتوان بدست اورد که از این تعداد زیادتر خواهد شد. . ملاحظه میفرمائید آن موم دست نخورده موجود در کندوی عسل دارای تمام این مواد مفید حیاتی میباشد (بیجهت نیست که نوشته است یزدان شفا در عسل) .

بالنتیجه عسل با موم و موم عسل دارای خواصی بسیاری است و در بیماریها با عوارض مختلف در ۹۰ درصد موارد در مدت چند روز بلکه کمتر نتایج بسیار رضایت بخش بدست آمده است اطلاعاتی که توسط محققان بدست آمده نشان میدهد کسانیکه عسل موم دار با غذاهاشان زیاد خورده اند تا ۶۰ سالگی هم مبتلا به سرماخوردگی نشده بودند و یا خیلی بندرت – همچنین دچار زکام بهاره HAY FIVER و از این چنین عوارضی تنفسی نگشته بودند پژوهشگران معتقدند و تحقیق کرده اند کسانیکه موم عسل معمولاً میجوند – تا مدت چهار سال مصونیت جهاز تنفس بدست  نیامده است


برچسب ها: عسل، عسل خوب، عسل اردبیل، عسل فروشی، عسل در تهران، عسل طبیعی،

تاریخ : چهارشنبه 1396/01/2 | 08:04 ب.ظ | نویسنده : احمد قدیمی | نظرات
تعداد کل صفحات : 7 :: 1 2 3 4 5 6 7
لطفا از دیگر صفحات نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.
ابزار تلگرام

آپلود عکسابزار تلگرام برای وبلاگ